søndag den 8. september 2013

Viborg Messe

Endelig kom dagen vi havde ventet længe på, nemlig dagen for messen i Viborg. Alle sparepengene og lidt mere til, var pakket.

Med en dejlig madkurv, kaffe, sodavand, frugt, og ikke mindst rigtig godt shop-amok-humør, lå Birgitte Høgh og jeg af sted.
Hold da op vi råhyggede, vi mødte rigtig mange vi kendte, dejligt at hilse på jer og lige drøfte de gode tilbud og muligheder.

Her får i lige et billede af mine indkøb, syns faktisk at jeg fik rigtig mange dejlige ting, og ting som jeg længe havde ønsket mig.

De to dies fra Memory Box, har jeg længe ønsket mig :-)

Den sidste die, den med hønsetråden er jeg også rigtig glad for, tror den vil blive brugt flittigt
 

Nu er det så bare at komme i gang med at bruge de nye ting, for som så rigtig sagt
"Ingen kan ALT, men ALLE kan noget"

 

Rigtig god søndag til jer alle. 

7 kommentarer:

Heidi sagde ...

Så lækker sager du har fået med hjem - og kan se du fik da shoppet igennem - men man mangler også altid noget ik ;-) rigtig god søndag knus

KFE Design sagde ...

Det ser da rigtig nok ud til, at du har fået nogle super fine ting med hjem. Glæder mig til at se, hvad nyt der kommer på bloggen i den kommende tid.

Birgitte Høgh Steen sagde ...

Ja skøn skøn tur og vi købte jo kun ting vi ikke kunne undvære😊 tak for en skøn dag.😊

Louise Hou sagde ...

Sikke mange fine ting. Det ser vel nok godt ud. Dem tror jeg, vi bliver glade for :-)

Jane sagde ...

Hold da op Helle :-) det er godt nok ene lækre sager du har fået med hjem :-) mange lækre dies :-) kan godt forstå du er glad for det

Jane sagde ...

Mums for nogen lækre sager :O) et par af dem har jeg fortrudt jeg ikke fik med hjem, men nu har du dem jo ;O)og hønsenettet, jamen altså, det er bare lækkert. Det er blevet et mere behov nu, her hos mig. Glæder mig til at se kort hvor det er brugt. Knus

Karina Beck sagde ...

Lækker shopping!